Tanja Visser

Ik ben geboren in 1968. Na mijn HBO-studie Diƫtetiek en Voedingsleer (1991) heb ik mij verder verdiept in diverse richtingen, waaronder de orthomoleculaire, natuurgeneeskundige en Traditionele Chinese voedingsleer. Ik heb ruim 15 jaar een eigen praktijk voor voeding en natuurgeneeskunde in Heerhugowaard.

Een belangrijk uitgangspunt in mijn werk is, dat je lichaam beschikt over een wonderbaarlijk zelfgenezend vermogen. Dit zelfgenezend vermogen kun je aanspreken door het hanteren van een gezonde leef- en denkstijl en gebruik te maken van natuurlijke voeding. Het genezende effect van voeding wordt versterkt door de voeding af te stemmen op je persoonlijke aanleg, gezondheidsconditie en de situatie.

Vanuit mijn Traditionele Chinese kijk op voeding leg ik relaties tussen gezondheid en factoren, zoals klimaat, seizoen en emoties en de kleur, smaak en bereidingswijze van voeding.

Ik doceer onder andere orthomoleculaire voedingsleer en de Traditionele Chinese voedingsleer.

Ik geef graag mensen inzicht, educatie en begeleiding in hoe ze zich het beste kunnen voeden in de breedste zin van het woord, om een optimale geestelijke en lichamelijke gezondheid te bereiken. Je kunt het een en ander nalezen op mijn website www.dieetcare.nl.

Tanja Visser
Email: info@dieetcare.nl