Meditaties Energieherstel

Meditaties voor herstel van de lever-, vertering- en reservenergie.

Steeds meer onderzoek laat zien dat regelmatig mediteren positief werkt op lichaam en geest. Zorginstellingen -ook in de geestelijke gezondheidszorg- maken daarom al vaker gebruik van meditatie-technieken. Zie meer informatie op www.gottschalmeditaties.nl

Meditatie-cd’s voor de lever-, vertering- en reserve-energie

Voor elk van de drie energieƫn uit de energie-driehoek: de lever-energie, de verteringsenergie en de reserve-energie, zijn er specifieke meditaties mogelijk om de betreffende energie te herstellen. Volg de links voor een overzicht van specifieke meditaties voor:

In de webshop van www.gottswaal.nl (de diĆ«tistenpraktijk van Marijke de Waal Malefijt), en op bol.com (zie de links hieronder) is een serie van 11 specifieke meditatie-cd’s verkrijgbaar. Ook het ondersteunende meditatieboek (met nadere uitleg over de uitwerking van deze cd’s) ‘Psychisch sterker door mediteren’ van Tessa Gottschal kun je hier aanschaffen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen