Meditaties voor je lever

Meditaties voor lever-energie

Wil je je lever-energie helpen door meditatie? De onderstaande meditatie-combinaties zijn er geschikt voor. Zie voor meer informatie www.gottschalmeditaties.nl

Alle genoemde cd’s zijn verkrijgbaar in de webshop van www.gottswaal.nl (de praktijk van Marijke de Waal Malefijt).
Lees ook de handleidingen van deze cd’s. Daar staat uitgebreid waar de genoemde tracks op inwerken. De handleidingen vindt je als pdf-download bij de betreffende cd’s in de webshop. Je kunt je ook meer over meditaties en hun effecten lezen in het nieuwsbrieven archief.

Track 1 van de cd ‘Rust en Evenwicht’

Start eerst 40 dagen lang met track 1 van de cd ‘Rust en Evenwicht’. Het is een korte meditatie van 10 minuten. Je leert vier belangrijke onderdelen. Eén daarvan is contact te maken met het zogeheten ’emotionele brein’, het onderdeel van de hersenen dat de emoties beheerst. Diverse systemen die lichamelijk van belang zijn bij emotioneel welzijn worden er door aangestuurd. Denk daarbij aan je hartslag, bloeddruk, hormonen, spijsvertering en immuunsysteem.

Cd ‘Harachakra’

Mediteer daarna 40 dagen lang met de cd ‘Harachakra’. Met deze cd speel je direct in op de energiestromen die voor de lever nodig zijn. Het helpt om meer vitaliteit te krijgen. Het verhoogt het zelfgenezende vermogen. Vooral helpt het in de balans tussen je wilskracht en wat je lichaam aankan.

Track 2 van de cd ‘Rust en Evenwicht’

Na deze 40 dagen kun je 2x per week de hara-meditatie doen en de rest van de dagen track 2 van de cd ‘Rust en Evenwicht’.

Extra: de cd ‘Neutraliteit’

Ook goed voor de lever is de cd ‘Neutraliteit’. Pas deze toe nadat u track 1 van cd ‘Rust en Evenwicht’ kent. Deze speciale cd helpt:

  • Om los te komen van gevoelens van boosheid, irritatie, opgefoktheid, onbeheerstheid, ‘het korte lontje’, frustratie, kwaadaardigheid en haat. In de vijf elementen vallen deze gevoelens onder de zogeheten ‘valse leverhitte’.
  • Om beter bij jezelf te kunnen blijven.
  • Om emotioneel wat meer afstand te kunnen houden en/of nemen. Een gezonde emotionele afstand zonder koel of terughoudend te zijn.
  • Om je energetisch te beschermen en te vrijwaren van de overdracht van energie van anderen.
  • Om makkelijker en constructiever met anderen en situaties te kunnen omgaan.

Aanschaffen van deze cd’s

Via onderstaande links, kun je deze cd’s bij bol.com aanschaffen. In totaal zijn er 11 cd’s.

Ook het ondersteunende meditatieboek (met nadere uitleg over de uitwerking van deze cd’s) ‘Psychisch sterker door mediteren’ van Tessa Gottschal kun je hier aanschaffen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen