Meditaties voor je maag-darmen

Meditaties voor verteringenergie

Een zwakke spijsvertering merk je onder andere aan: een slechte adem, beslagen tong, last van koffie, alcohol of vette maaltijden, misselijkheid, opboeren, oprispen, een opgeblazen gevoel, onverteerde resten in de ontlasting, een pijnlijke buik zo’n half tot een uur na het eten dat vaak drie tot vier uur duurt, verstopping, diarree, winderigheid en/of een opgeblazen gevoel, zuurbranden, maagpijn of een zwaar volg gevoel in de maag. Meer typische klachten vind je in de klachtenlijsten en in het boek ‘Het Energie Herstelplan’.

Wil je je verteringsenergie helpen door meditatie? De onderstaande meditatie-combinaties zijn er geschikt voor. Zie voor meer informatie www.gottschalmeditaties.nl

Alle genoemde cd’s zijn verkrijgbaar in de webshop van www.gottswaal.nl (de diĆ«tistenpraktijk van Marijke de Waal Malefijt).
Lees ook de handleidingen van deze cd’s. Daar staat uitgebreid waar de genoemde tracks op inwerken. De handleidingen vindt je als pdf-download bij de betreffende cd’s in de webshop. Je kunt je ook meer over meditaties en hun effecten lezen in het nieuwsbrieven archief.

Track 1 van de cd ‘Rust en Evenwicht’

Start eerst 40 dagen lang met track 1 van de cd ‘Rust en Evenwicht’. Het is een korte meditatie van 10 minuten. Je leert vier belangrijke onderdelen. Een daarvan is contact te maken met het zogeheten ’emotionele brein’, het onderdeel van de hersenen dat de emoties beheerst. Diverse systemen die lichamelijk van belang zijn bij emotioneel welzijn worden er door aangestuurd. Denk daarbij aan je spijsvertering, je maagsappen, hartslag, bloeddruk, hormonen en immuunsysteem.

Cd ‘Emotionele souplesse’

  • 3 weken lang elke dag track 1. Daarna:
  • 3 weken lang elke dag track 2.
  • En voor wie zijn vertering helemaal als een zonnetje wil laten lopen: 3 weken lang track 3.

Aanschaffen van deze cd’s

Via onderstaande links, kun je deze cd’s bij bol.com aanschaffen. In totaal zijn er 11 cd’s.

Ook het ondersteunende meditatieboek (met nadere uitleg over de uitwerking van deze cd’s) ‘Psychisch sterker door mediteren’ van Tessa Gottschal kun je hier aanschaffen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen