Meditaties voor je (bij)nieren

Meditaties voor reserve-energie

Het opladen van de reserve-energie (bijnieren energie) vraagt vooral rust en ontspanning. Een opladen, dat de kans geeft om van de bodem af aan te sterken. Het verzwakken van de reserve-energie ontstaat vaak door langdurig meer doen, geven en actief zijn dan goed voor je is. Dat heb je niet altijd zelf in de hand. Soms moet je gewoon ‘doorgaan met doorgaan’ ook al zie je dat liever anders. Zo tank je ongemerkt uit je reserve’s. Is die de bodem bereikt, dan geeft dat speciale klachten. Het meest opvallend zijn overgevoeligheden: voor geluid, impulsen, stemmingen, indrukken, drukte, electro-stress en ook voor aanspraken, verantwoordelijkheden die van je gevraagd worden. Meer typische klachten vind je in de klachtenlijsten en in het boek ‘Het Energie Herstelplan’.

Wil je je reserve-energie helpen door meditatie? De onderstaande meditatie-combinaties zijn er geschikt voor. Zie voor meer informatie www.gottschalmeditaties.nl

Alle genoemde cd’s zijn verkrijgbaar in de webshop van www.gottswaal.nl (de diĆ«tistenpraktijk van Marijke de Waal Malefijt).
Lees ook de handleidingen van deze cd’s. Daar staat uitgebreid waar de genoemde tracks op inwerken. De handleidingen vindt je als pdf-download bij de betreffende cd’s in de webshop. Je kunt je ook meer over meditaties en hun effecten lezen in het nieuwsbrieven archief.

Track 1 van de cd ‘Rust en Evenwicht’

Start eerst 40 dagen lang met track 1 van de cd ‘Rust en Evenwicht’. Het is een korte meditatie van 10 minuten. Je leert vier belangrijke onderdelen. Een daarvan is contact te maken met het zogeheten ’emotionele brein’, het onderdeel van de hersenen dat de emoties beheerst. Diverse systemen die lichamelijk van belang zijn bij emotioneel welzijn worden er door aangestuurd. Denk daarbij aan je spijsvertering, je maagsappen, hartslag, bloeddruk, hormonen en immuunsysteem.

Cd ‘Aura en chakra’s versterken en beschermen’

Vervolg daarna met 40 dagen lang de tracks van deze cd. Is het nog teveel gevraagd om alle tracks achter elkaar te doen? Bouw dan rustig op. Bijvoorbeeld 21 dagen lang track 1, daarna 21 dagen lagen track 1 en 2, en daarna 21 dagen lang track 1 t/m 3.

Aanschaffen van deze cd’s

Via onderstaande links, kun je deze cd’s bij bol.com aanschaffen. In totaal zijn er 11 cd’s.

Ook het ondersteunende meditatieboek (met nadere uitleg over de uitwerking van deze cd’s) ‘Psychisch sterker door mediteren’ van Tessa Gottschal kun je hier aanschaffen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen